Jobba hos oss

Ansök!

Skicka din ansökan helst via e-post till: maria.jacky(at)linguamontessori.se.

 

Som skydd mot spam skriver vi inte ut hela epostadressen. Byt ut (at) mot @ så fungerar det

 

Du kan också skicka ansökan per post:

 

Lingua Montessoriskolor

Sankt Lars väg 85

22270 Lund

 

Vi är anslutna till Almega och har genom dem kollektivavtal.

 

Vi använder oss av Betahälsan för vår företagshälsovård. .

Följ oss!

Du kan även följa oss på Facebook: www.facebook.com/linguamontessori

 

 

 

 

Jobba hos oss!

 

Förskollärare, Grundskollärare och Fritidspedagoger!

 

Inför hösten växer vår verksamhet ytterligare och vi behöver därför fylla på i vår personalgrupp. Vi behöver förstärkning såväl på förskolan som grundskolan och fritids.

 

Du som söker till förskolan skall vara förskollärare eller montessoripedagog, du som söker till grundskolan ska vara legitimerad lärare för låg- eller mellanstadiet, gärna med montessoriutbildning. Du som söker till fritids bör vara fritidspedagog.

 

Det är viktigt för oss att du är en positiv person som ser det roliga i den ändå något arbetssamma uppgiften att bygga upp en verksamhet. Vi söker er som kan förstår värdet i vår 100-åriga pedagogik, men samtidigt kan se föräldrarna som kunder avseende tex öppettider och liknande. För oss är det viktigt att ha ett modernt förhållningssätt till familjerna, men samtidigt våga tro på Montessoripedagogiken. Hos oss anställs man inte på någon specifik avdelning eller åldersgrupp - utan du ska kunna vara beredd på att jobba såväl på lilla som stora avdelningen. Vi tillämpar arbetsrotation, dvs vi flyttar runt lite i arbetslagen inför varje läsår eller när behov uppstår. Den flexibiliteten är viktig för oss att du bejakar.

 

Om du är intresserad, skicka in din ansökan snarast, dock senast 6 april.

 

Tillträde sker inför skolstarten i augusti. Tjänstegraden kan diskuteras.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Timvikarier!

 

Vi behöver alltid fylla på vår vikarielista med pigga och pålitliga timvikarier. Skicka gärna in en ansökan per mail där du berättar lite mer om dig själv.

 

» Jobb

» Curabitur