Jobba hos oss

Lingua Montessoriskola


Ansök

Skicka din ansökan helst via e-post till: anette.dehn(at)linguamontessori.

se.


Som skydd mot spam skriver vi inte ut hela epostadressen. Byt ut (at) mot @ så fungerar det


Du kan också skicka ansökan per post:


Lingua Montessoriskolor

Sankt Lars väg 85

22270 Lund


Vi är anslutna till Almega och har genom dem kollektivavtal.


Vi använder oss av Betahälsan för vår företagshälsovård. 

Följ oss

Du kan även följa oss på Facebook: www.facebook.com/linguamontessori

Jobba hos ossLingua Montessoriskola ligger i vackra Sankt Lars parken i Lund. Det är en F-6 skola med tillhörande Montessoriförskola. Skolan har runt 100 elever fördelade på fem åldersblandade klasser samt två fritidshem. Förskolan har 80 barn, fördelade på två småbarnsavdelningar och tre syskonavdelningar. Lingua har även en språkfil där franska, spanska och engelska lyfts fram och främjas.Fritidspedagog/fritidsledare


Vi söker dig vill arbeta med elever inom skola och fritids samt har ett intresse för montessoripedagogik och språk. Du bör vara flexibel i ditt arbete och kunna arbeta både med enskilda elever som med större elevgrupper. Du ska bidra till ett trevligt arbetsklimat, ha god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för ditt arbete. En viktig egenskap är att ha tilltro till elevens egna förmåga samt ett positivt synsätt på det individuella barnets utveckling. Du ska lotsa och leda samt vara en god förebild. Under skoltid ska du arbeta i klass med elever i grupp samt ihop med enskilda elever med särskilda behov.


Arbetet kräver att du kan arbeta i team med olika yrkesgrupper. Under eftermiddagen arbetar du, ihop med fritidsledare, fritidspedagoger samt resurspedagoger och driver fritidsverksamheten. Fritidsverksamheten är barnens fria tid och en stor del av deras vardag. Därför är det av största vikt att den är innehållsrik, berikande och tilltalande. Din roll kommer att vara en ledande roll med ansvar för den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. Arbetet innebär att du kommer att samarbeta och driva fritidsverksamheten ihop med arbetslaget.


Du ska kontinuerligt planera, organisera, genomföra samt utvärdera fritidsverksamheten. Som person ska du vara lugn och engagerad samt kunna möta elever, med varierande behov, i olika situationer. Flexibilitet och tålamod är egenskaper som är viktiga i arbetet. Du ska ha förmågan att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom inom någon fritidsverksamhet.


Tjänsten är en tillsvidareanställning med flexibel start under vårterminen 2020.


Fritidspedagogutbildning eller fritidledarutbildning är ett krav.

Montessoriutbildning samt kunskaper i språk, engelska, franska och spanska är meriteranade.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst,100%, med 6 månaders provanställning. Vi intervjuar löpande.Skicka din ansökan till anette.dehn@linguamontessori.se, märk ansökan med "fritidspedagog/fritidsledare". Montessoripedagog/montessoriassistent i förskolan


Förskolan har idag två småbarnsavdelningar och tre syskonavdelningar med totalt 79 barn. Vi arbetar efter montessoripedagogiken samt vår språkprofil, där vi aktivt arbetar med att använda oss av flera olika språk som ett naturligt inslag i barnens vardag.


Vi söker dig som har intresse av att arbeta med barn i åldrarna 2,5-3,5 år. Du bör vara flexibel i ditt arbete och kunna arbeta både med enskilda barn som med större barngrupper. Du måste vara behörig montessoripedagog/montessoriassistent.


Du ska bidra till ett trevligt arbetsklimat, ha god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för ditt arbete. En viktig egenskap är att ha tilltro till barnets egna förmåga samt ett positivt synsätt på det individuella barnets utveckling. Du ska lotsa, inspirera och leda samt vara en god förebild.

Du kommer att arbeta i arbetslag med förskollärare, montessoripedagoger, barnskötare och montessoriassistenter.


Som person ska du vara lugn och engagerad samt kunna möta barn, med varierande behov, i olika situationer. Flexibilitet och tålamod är egenskaper som är viktiga i arbetet. Du ska ha förmågan att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom förskolan samt montessoriverksamhet.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst, 100%, med 6 månaders provanställning. Start ht-2020.Skicka din ansökan till anette.dehn@linguamontessori.se, märk ansökan med "montessoripedagog".


»   Jobb

»   Curabitur