Jobba hos oss

Lingua Montessoriskola


Ansök

Skicka din ansökan helst via e-post till: anette.dehn(at)linguamontessori.

se.


Som skydd mot spam skriver vi inte ut hela epostadressen. Byt ut (at) mot @ så fungerar det


Du kan också skicka ansökan per post:


Lingua Montessoriskolor

Sankt Lars väg 85

22270 Lund


Vi är anslutna till Almega och har genom dem kollektivavtal.


Vi använder oss av Betahälsan för vår företagshälsovård. 

Följ oss

Du kan även följa oss på Facebook: www.facebook.com/linguamontessori

Jobba hos ossFritidspedagog/fritidsledare


Lingua Montessoriskola ligger i vackra Sankt Lars parken i Lund. Det är en F-6 skola med tillhörande Montessoriförskola. Skolan har runt 100 elever fördelade på fem åldersblandade klasser samt två fritidshem. Förskolan har 80 barn, fördelade på två småbarnsavdelningar och tre syskonavdelningar. Lingua har även en språkfil där franska, spanska och engelska lyfts fram och främjas.


Vi söker dig vill arbeta med elever inom skola och fritids samt har ett intresse för montessoripedagogik och språk. Du bör vara flexibel i ditt arbete och kunna arbeta både med enskilda elever som med större elevgrupper. Du ska bidra till ett trevligt arbetsklimat, ha god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för ditt arbete. En viktig egenskap är att ha tilltro till elevens egna förmåga samt ett positivt synsätt på det individuella barnets utveckling. Du ska lotsa och leda samt vara en god förebild. Under skoltid ska du arbeta i klass med elever i grupp samt ihop med enskilda elever med särskilda behov.


Arbetet kräver att du kan arbeta i team med olika yrkesgrupper. Under eftermiddagen arbetar du, ihop med fritidsledare, fritidspedagoger samt resurspedagoger och driver fritidsverksamheten. Fritidsverksamheten är barnens fria tid och en stor del av deras vardag. Därför är det av största vikt att den är innehållsrik, berikande och tilltalande. Din roll kommer att vara en ledande roll med ansvar för den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet. Arbetet innebär att du kommer att samarbeta och driva fritidsverksamheten ihop med arbetslaget.


Du ska kontinuerligt planera, organisera, genomföra samt utvärdera fritidsverksamheten. Som person ska du vara lugn och engagerad samt kunna möta elever, med varierande behov, i olika situationer. Flexibilitet och tålamod är egenskaper som är viktiga i arbetet. Du ska ha förmågan att samarbeta med såväl kollegor som föräldrar.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom inom någon fritidsverksamhet.


Tjänsten är en tillsvidareanställning med flexibel start under vårterminen 2020.


Fritidspedagogutbildning eller fritidledarutbildning är ett krav.

Montessoriutbildning samt kunskaper i språk, engelska, franska och spanska är meriteranade.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst,100%, med 6 månaders provanställning. Vi intervjuar löpande.Skicka din ansökan till anette.dehn@linguamontessori.se, märk ansökan med "fritidspedagog/fritidsledare". 
Skol - och förskoleadministratör


Vi söker dig som har intresse av att arbeta med administration och koordination ihop med rektor och ekonomiansvarig. Du bör ha god digital kompetens då du ska administrera Googlekonto och Schoolsoft. Flexibelitet och hög social kompetens är viktiga förmågor.


I ditt arbete ingår att arbeta med schemaläggning, köhantering, föräldrakontakter, modersmålsansökningar, marknadsföringsinsatser, administration av Schoolsoft samt andra administrativa uppgifter som uppkommer. Du kommer att vara huvudansvarig för vår interna service med planering av personalfördelning samt vikarieanskaffning.


Du behöver vara duktig på att kommunicera och utge en positiv energi där du har lätt för att skapa relationer. I ditt arbete ska du även vara driven, självgående och strukturerad samt inneha förmågan att ta egna initiativ. En viktig egenskap är att du ska kunna prioritera och hantera din vardag så att du har god ordning och struktur utan att bli stressad.


Du ska även bidra till ett trevligt arbetsklimat, ha god samarbetsförmåga och ett stort engagemang för ditt arbete. Goda språkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är en förutsättning.


Du kommer att arbeta ihop med rektor, ekonomiansvarig samt representanter från förskola, fritidsverksamhet och skola.


Som person ska du vara lugn och engagerad samt kunna möta och samarbeta med såväl ledning, pedagoger och föräldrar.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du tidigare arbetat med administration inom förskola och skola.


Tjänsten är en tillsvidaresanställning på 50% med tillträde snarast efter överenskommelse.

Du kommer inledningsvis att erbjudas en provanställning under 6 månader, som därefter övergår till en tillsvidareanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Vi intervjuar löpande.Skicka din ansökan till anette.dehn@linguamontessori.se, märk ansökan med "Administratör"»   Jobb

»   Curabitur